Tam Sanat

Tam Sanat
Bu ressam kuşlarla uçuyor
Resim


M. Ahmet Demir’in “Suretler Tecelli Etti” ismini verdiği resim sergisini, Ali Kuşçu Mah. Atpazarı Meydanı, Fatih adresinde 25 Aralık -01 Ocak tarihleri arasında ziyaret edebilirsiniz.
M. Ahmet Demir de kim?
İstanbul'da 23 Eylül 1986'da nefes almaya başladığını söyleyen bir ressam. Hayatı, perspektifi, her şeyi resim. Çocukluk yıllarından itibaren resimler çizmiş. Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde eğitim almış, eğitimden çok resim çizmiş resim çizmiş, resim çizmiş! Lise yıllarında dostlarıyla birlikte okullarına Sanat Atölyesi kazandırmışlar, farklı sanat alanlarında, harika çalışmalarda bulunmuşlar.
İlk çizimleri “Seher Dergisi” sayfalarında yayımlanmış. Kartal Anadolu İHL'nin efsanevi 25 yıllık dergisinde) Sanat hayatı böylelikle başlamış desek geç başlatımış oluruz. Ama tohum oralarda serpilmiş, güçlenmiş, kuvvetlenmiş.
M.Ahmet Demir Mezun olduktan sonra; Ayşe Şener Yurtseven'in Şule Çocuk'tan çıkan Konuşan Kitap ve Çocuklar İçin Kırk Hadis 1-2 ve Adem Dönmez'in Carpe Diem'de yayımlanan Sınır Tanımaz Gezginin Günlüğü kitaplarını resimledi. Çocuk dergileri, Semerkand ve Diyanet'e aylık çizgi romanları yayımlanmaya devam ediyor. YUmuşak G Edebiyat dergisinde de çizgilerini gördük. Halen Consala Games'de Sanat Yönetmeni görevini sürdürüyor ve ekip arkadaşlarıyla yeni projeler üretiyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder